You are currently viewing Eesti paat tuli F18 MMil Travemündes 40. kohale

Eesti paat tuli F18 MMil Travemündes 40. kohale

Järjekordne F18 MM selja taga. Elamusi ja rõõmu kui palju! 4 päeva kõrgetasemelist purjetamist päiksepaistes, tormis, vihmas, vaikuses — kõiges! Tuul oli äärmiselt vahelduv, keerutas ja mängis trikke igas sõidus.

Seekord oli Eesti paatkonna Siim Maivel ja Kristjan Kookmaa tulemus kuldfliit ja koht 40 (96 paadist) ehk 41. protsentiil (tulemused). Kui 2 aastat tagasi oli nende MMi tulemus 53 (79 paadist) ehk 67. protsentiil, siis tuleb välja, et 2 aastat kõvasti trenni tegemist ja võistlemist on ennast ära tasunud!

Kiirus, manöövrid ja paadi käsitlemine tulevad juba päris hästi välja. Nüüd on vaja teadlikumalt suures fliidis taktika ja ilma lugemise peale keskenduma hakata. Materjali treeninguteks kui palju!

Lisaks oli rõõm näha nii palju osalejaid naabritelt Soome F18 liidust (5 paati) ja Rootsi F18 liidust (9 paati). Ka võit läks seekord Rootsi paatkonnale Emil Järudd ja Rasmus Rosengrenile Nacra 17 taustaga! See tähendab, et tuleva aasta Põhjamaade MV Helsingis tuleb korralik heitlus, kuna meeskonnad kogenud ja head tulemused inspireerivad ja arendavad kindlasti ka teisi meie piirkonnas.